Najnovšie recenzie zo sekcie Akvária
Akvarium prišlo dva krat nedostatočne zabalene proti narazom
akvariu mam zatial 8 dni v nabehu(bez ryb),takze ho neviem dobre ohodnotit,ale vsimol som si ze trubicove osvetlenie dost ovplivnuje teplotu vody.tak o 4 °C.Skusal som vyhodit jednu trubicu,ale potom nesvieti ani druha.
Akvárium, niet čo dodať.
- dodany komplet
- nie je v ponuke v inej farbe, napr.: buk
akvárium splnilo moje očakávania, vďaka predným oblým hranám vyzerá veľmi elegantne, jediným rušivým prvkom je v akváriu motorček, ktorý vidno, ale filter je skrytý pod vrchným krytom čo je veľké plus, a vďaka osvetleniu krásne vyniknú aj rybičky a ich krásne farby
Vrchny plastovy kryt sa neda dat dole tak sa obavam ze bude problem s cistenim. Akvarium pekne pre jednu bojovnicu idealne.
Malé pekne aquarko
pekný dizajn
- Vsetko na zaciatok
- Nie najspolahlivejsie komponenty nazaciatok casom bude treba vymenit..
Fajn zaciatocnicky set.
Zatial som velmi spokojná s akvárkom.Malé , akurát pre našu bojovnicu.Pozadie som dotvorila tapetou - vyzerá ako krásna dekorácia.Svetlo dodáva super efekt.
- Krátka dodacia lehota, výborná komunikácia a kvalitný tovar
- Veľmi dobry
Kupovala som ho na machove/riasove gulky, prip. terarium. Nechcela som nic velke, je to postacujuce a velmi pekne.
- Krásne a cenovo dostupné akvárium.
- Dekoráciu je potrebné umiestniť čo najbližšie a najvyššie k padajúcej vode, aby sa zmiernil žblnkot zurčiacej vody.
- Krásne spracované akvárium
- Celý set výborný
- Akvarium je poskodeny, na hornej casti v rohu zlomeny..
- Špičková práca
Tovar bol doručený!
- najlacnejšie akvárium
- relatívne estetické
- nevyhovujúci filter
- odfláknuté tesnenie
- kvalita skla
- kvalita krytu
Pomer cena-kvalita by mohol byť lepší. Cena je výborná, ale na kvalite sa to odráža. Akvárium aspoň dobre vyzerá - až na logo výrobcu, ktoré je nevkusné samo o sebe, a pritom načapené na spodnom kryte aj na vrchnom kryte akvária.
Zobrazujem 241 - 260 zo 452 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...23 Ďalšie »