Najnovšie recenzie zo sekcie Akvária
- Pre začínajúceho akvaristu , obzvlášť dieťa , za tú cenu, no nekúp to.
Kvalitne spracované akvárium. Odporúčam!
- malé pre dcéru začiatočníčku 100%
- Akvárko je pekné
- Osadiť,napustiť vodou,zapojiť a funguje
- super
produkt je v pohode ale neodoslali mi to na postu ktoru som si vybral a poslali akcarko s navytkom v jednom baliku.bolo to neforemne a este tazke nevedel som to odniest ani z posty na ulicu.myslel som ze to bude samozrejmost ze to poslu v dvoch balikoch.
Super kvalita
po 6 mesiacoch zacalo akvarium zatekat v pravom hornom rohu, napriek dodrzaniu vsetkych postupov a odporucani od vyrobcu v navode ako postupovat pri plneni, cisteni a koniec koncov aj reklamovani, predajca nie je ochotny reklamaciu vybavit napriek opakovanej reklamacii... ubohost
- Pekný produkt, podľa mojích predstáv, LED osvetlenie
- Na čerpadlo, treba doložiť montážnu schému, ako má byť presne umiestnené čerpadlo
Až na malý problém s čerpadlom, všetko v poriadku
ochota a profesionalne poradenstvo obchodu
EasyTank Pro LED s filtrací v krytu bílá 65 l
Pridané: 7. augusta 2019
(naposledy upravené 7. augusta 2019)
Zakúpený v Invitalshop.sk
- pekné akvárium dizajn/praktičnosť
- dobrý filtračný systém
- akvárium vyzerá byť robustné
- kompletné vybavenie s filtrom, ohrievačom a osvetlením
Hneď ako mi prišlo som vyskúšala naplniť vodu či tesni, a všetky ostatné doplnky dom dala a vyskúšala celé akvarium.
Spokojná som, lebo nie je ani malé ani veľké
Akvárium je v pohode. Ale mám ho zatiaľ len pár dní. Je trochu subtílne, tak uvidím ako bude znášať manipuláciu s ním. Pouzivam ho totiž pre vodnú korytnačku a vodu mením tak, že celé akvárium odnesiem a vylejem v záchode.
- Dobry pomer cena - objem. Slusna kvalita. Vyklopny krit akvaria. Velmi dobre zabalene akvarium. Dobra ochrana pred poskodenim.
- Neda sa zlozit dole vyklopny krit akvaria. Je prilepeny k nadrzi.
Zabralo mi polku miesta na starom stojane pre akvaria, takze druha polka je volna. Cize kupujem dalsie :)
super
- je to to čo som chcel
- Jednoduchá montáž a kvalitné spracovanie.
- Som velmi spokojná
akvarko je krásne, presne ako na fotografii :) určite pridám aj fotografiu :)
Zobrazujem 261 - 280 zo 451 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...23 Ďalšie »