Najnovšie recenzie zo sekcie Akvária
- vsetko v jednom, netreba nic dokupovat a je to celkom pekne spracovane.
- ked je kryt otvoreny tak filtraciu skoro nepocut, ked sa vrch zavrie tak ten plast rezonuje. asi to budem riesit kuskami peny na spoji
- spokojnost produktu
Spokojnost
- akvárium ma už zabudovaný filter aj osvetlenie
- nemá ostré hrany
- má celkovo pekný vzhľad
- dobrý prístup ku krmeniu a výmene filtra
Som veľmi spokojná, odporúčam aj pre začiatočníkov.
- Akvárium pekné,všetko funkčne, dobré osvetlenie...
Spokojna
Pre jednu rybku úplne staci, a pre deti je to úplne TOP
- Cenovo dostupné
- Skvelo zabalené od dodávateľa
Kedze mi este stale produkt nedosiel.. nemam co hodnotit..
- Vrele doporučujem
rýchlo, jednoducho, spokojnosť
Praktické akvárium s plastovou ochranou.
Cena
- Veľmi dobre
- perfektne zabalené
- je funkčné, chyby sú len estetické
- na starom akváriu rovnakej veľkosti a hrúbky skla boli rohové lišty, tu chýbajú
- strašne škaredo zlepené, je tam prebytok silikónu nerovnomerne naneseného na všetkých miestach. Kazí to estetický dojem na funkčnosť to ale myslím vplyv mať nebude.
- na hranách nie je sklo vyleštené ako sa to normálne robí, nevyzerá to dobre.
Shop zabalil akvárium perfektne, aj napriek svojej veľkosti dorazilo bez najmenšieho poškodenia. Za obchod palec hore. Akvárium samotné však podľa mňa nestojí za nič. Som akvarista dlhé roky ale škaredšie zlepené akvárium som ešte nevidel. Všade trčí silikón. Ani by ma nenapadlo že akvárium sa dá tak odfláknuť. Druhýkrát by som ho nekúpil.
- Všetko v baleni
- Filter vibruje i cez gumove prisavka tak som ho musel zavesiť
Cat gato PACIFIC-40 akvárium krycie sklo + filter + štrk + umelá rastlina 40 cm x 20 cm x 25 cm - 20 l
Anonym
Pridané: 21. januára 2019
- Lacny a kvalitny tovar za super cenu
Chovam v nom zlate rybky a mozem svedomite povedat ze akvarium splna naroky aj chovatela zaciatocnika aj pokrocilych
Zatial to bol moj prvy nakup ,tovat precizne a precizne zabaleny .Akvarium doslo spolu so stolikom neporusene.
Tak ze mozem len odporucit.
Velky vyber a skladove zasoby na jednicku.
Produkt mi bol doručený a splnil moje očakávanie, ktoré som mala pri výbere z Vašej ponuky. Viac hodnotiť nemôžem je to krátky čas, aby som mohla napísať viac.
- je to darček pod stromček, tak uvidíme ako sa osvedčí
Zobrazujem 281 - 300 zo 451 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...23 Ďalšie »