Najnovšie recenzie zo sekcie Akvária
- Pevné sklo, pravidelný tvar
- Akvárium by malo mať 8,5l, ale keď som to merala, len 7,5l sa doň po okraj zmestilo.
- je to naozaj celý základný komplet
- už stačí len rybičky, rastliny a substrát (prípadne v zime ohrievač)
- spevnený spodok, netreba žiadnu podložku
- svetlo je trochu slabšie (pre rastliny), ale zatiaľ som ho nemenil, pre rybičky je ok
S kúpou som spokojný.
Dizajnov krasne akvarium ktoré oživí interier
Rozbil sa hneď po prevzatí a po rozbalení praskol v rukách.
- Male, pekne, sikovna a rychla udrzba
- Pouzivam uz iba na dorast poteru (ako porodnicku)
- Dost hlucny filter (neustala vibracia krytu)
- Naozaj male pre dospele rybky, ked tak jedine pre jeden par drobneho druhu alebo krevetky. U nas sluzi uz iba ako porodnicka.
- Kvalitné akvárium ibaže pri čiernej farbe a vypnutom svetle nevidno rybičky
cena, spracovanie
- Dobrá cena, rastliny v perfektnom stave
Produkt sa zhodoval s ponukou,som spokojná.
Na okraji je v skle hrčka, ale je to v pohode.
- Doručené v poriadku cez zásielkovnu
- kvalitné prevedenie, veľmi pekné akvárium
- Po hodine odišlo čerpadlo
- Dobrý pomer cena kvalita.
Sklo má jemne mliečny nádych.
Filter trošku občas rezonuje, jeho úchyt je dosť slabý materiál treba dávať pozor aby sa pri inštalácii nezlomil.
- Veľmi pekne navrhnutý dizajn akvária.
- Praktické riešenie otvárania a aj celkový prístup k údržbe techniky
- Dobré riešenie filtrácie. Možno by som uvítal väčší priestor pre filtračné médiá, ale snáď zvolím vhodnú kombináciu.
Akvárko vyzeralo kvalitne spracované, spevnené zámčekom, ale cez slovenskú poštu prišlo s prerazeným dnom.Dúfam že druhý dopravca to zvládne lepšie
- Bol mi tovar poškodený
Takmer vsetko je Ok,len filter Claro 1000 je niečo neskutočne hlučne,s ničím takým som sa ešte nestretla,ten hluk je počuť cez dvoje zatvorené dvere.Na druhý deň som musela kúpiť nový Aquael fan3,tak to je úplne nádhera aj bábätko môže pri ňom kľudne spinkať
- Vhodne aj pre zaciatocnikov
- Zaoblené bočné hrany z prednej strany
- Biela farba :)
- Filtrácia v kryte
Krásne akvarium, aj pre začiatočníkov, konečne iná farba ako čierna:). Nestandartne zaoblené predné hrany- pekne to vyzerá, filtrácia v kryte, zabudované led osvetlenie. Filter nie je hlučný. Predtým som mala vnútorný filter a po pár mesiacoch mi zatvrdli prisavky, nedržal a stále padal ku dnu. Teraz je jednoduchý Filter v kryte a upevnenie už nemusím riešiť. A pre cca 10 maličkých rybiciek typu neonky to stačí.
Zobrazujem 101 - 120 zo 452 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...23 Ďalšie »