Najnovšie recenzie zo sekcie Akvária
- Krásne minimalistické vyhotovenie, kvalitné, kryt, príslušenstvo pre kryt, pena odspodu akvária
Spokojnosť , spĺňa naše požiadavky.
- Výhodná je cena
Poplietol som z iným obchodom a iným prepravcom. Prepáčte, prosím.
- Akurat pre nas ako zaciatocnikov
- šikovné kompaktné akvárium
Krásne dizajnové aquarium
Akvárium zakladam ako krevetkarium.
- vyhovuje
- žiadna
Je oveľa krajší ako na obrázku. Plne vyhovuje mojej požiadavke.
- Pekne akvarium. Spokojnosť
- Na riasogulu idealne, živočíchy do tohto akvaria nepatria! Mozno tak 2 krevetky...
- Krásna malá guľa zo skla
- vhodná ako dekorácia na stôl či podobné
Ešte nikdy som nemal na stole niečo ako guľa zo skla, a už vôbec nie naplnenú vodou s riasoguľkami, takže toto je môj malý experiment, ktorý ma nadchol :) očakávam vysoký estetický pôžitok, na ktorý bude radosť pozrieť, bude to niečo iné ako fotky rodiny na pracovnom stole či podobné...teším sa na to, keď to donesiem do práce na svoj stôl :D
Spĺňa očakávania.
- Super spokojnosť s nákupom tohto akvária. Svieti dokonale i prúd vody je dokonalý . Máme v ňom farebne svietiavi led vzduchových kameň a Invital LED vzduchovaciu oponu s ovladačom 3 W, 24 cm. Budú v ňom zavojnatky kamene a rastliny
veľmi tenké krehké sklo
- dizajn
- Presakuje po pár mesiacoch,čerpadlo rezonuje,plastový kryt ako z papiera
Po 2 mesiacoch používania začalo na viacerych miestach pretekať,po troch mesiacoch som musel opravovať čerpadlo na filtracii,upraviť kryt aby nerezonoval.Včera t.j. po 5 mesiacoch zase začalo presakovať a týžden predtym druhý krát oprava čerpadla+nové lepenie a silikonovanie. Toto akvarium doporučujem len ludom s pevnymi nervami ktory si chcu každy druhy mesiac zakladať odznova nové akvárium skrz nekvalitné spracovanie. Bez vody je fajn ale inak je to odpad a neodporúčam ho ani zadarmo. Spoločnosť Invital by si mohla začať dávať pozor na svoje produkty.
- Celková spokojnosť
- Filtr k akvárium jest niekedy hlasnejsi
Na celnej,pohladovej strane akvaria sa mi z vnutornej strany poskodilo sklo vypadnutim jeho maleho kusku cca,3x3 mm.Stalo sa to bez mojho zavinenia.Problem som nahlasil ale nereklamoval nakolko je akvarium uz zalozene a bolo by premna problematicke uskladnovat rastlinky.S vyrobkom som nespokojny.
OK
- Kompaktné riešenie za rozumnú cenu.
- Umelý držiak filtrácie na vrchu aqua nie je možné demontovať - úzky priestor pre manipuláciu s čímkoľvek-šírka cca 60 mm.
- Pevné sklo, pravidelný tvar
- Akvárium by malo mať 8,5l, ale keď som to merala, len 7,5l sa doň po okraj zmestilo.
Zobrazujem 81 - 100 zo 451 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...23 Ďalšie »