Najnovšie recenzie zo sekcie Akvária
Kúpil som ako druhé krevetárko som spokojný.
- Krásne zaoblené rohy
- Pekne prepracované
- Kryt rovnako vymakaný
- Dôkladne zabalené
- Vidno na ňom kvalitu
- Obsahuje aj polep na zadnú stenu - čierna fólia je akurát dobrá, žiadny gýč a vybikne vaša práca.
- Má aj podložku, čo naozaj oceňujem.
- Všetko v balení netreba nič dokupovať. To je super.
Také krásne akvárium, že by som vedela mať tri vedľa seba.
Peckove akvarko
pekné akvarko
- All in one riesenie pre zaciatocnika
- Interny filter, ktory je sucastou dodavky, ma velmi male prisavky na uchytenie, ktore velmi slabo drzia filter na stene akvaria.
Vyhodne riesenie pre zaciatocnika
- Mensie akvarium nema zmysel ani zakladat
Diversa akvárium rovné 80x35x35 cm
Pridané: 1. októbra 2024
(naposledy upravené 1. októbra 2024)
Zakúpený v AKVA-TERA.SK
- Vsetko Ok
- Zaujímavý dizajn, cena
- Okrem ohrievača kompletná zostava pre začiatočníka
- Pri podstave 60x30 vačši objem 65litrov vďaka vyššej výške,než býva časté (54litrov)
- Kvalita spracovania, hlučnosť
- Čerpadlo je uchytené do horného rámu a tým sa hlučnosť zvyšuje až do celého krytu. V dennom hluku to nevnímate, ale ak spíte v miestnosti,kde je akvárium, je to problém.
- Utesnenie akvária je nevzhľadné, silikón je v zadných rohoch natlačený, viditeľný. Takisto sú lepené aj kryty k akváriu. Silikón je zapravený akoby prstom, nerovnomerne.
- Podstava (spodný rám) je z tenkého plastu, hrana má 2mm+ a odolnosť tohto plastu je slabšia. Akvárium bezpečne unesie, ale celková odolnosť je slabšia. Rovnaký je vlastne horný rám, len sú pridané pánty, vybrácie sa prenášajú do krytu a zvyšuje sa hlučnosť.
Skoro kompletné akvárium pre začiatočníkov (bez ohrievača) so zaoblenými prednými rohmi spĺňa požiadavky pre chov rybičiek. Sklamanie môže nastať ak spíte v miestnosti, kde je akvárium kvôli hluku. To sa dá vyriešiť zakúpením novej, alebo zásahmi do pôvodnej filtrácie. Kvalita spracovania zodpovedá asi cene.
Akvarium je kvalitne, splna vsetko co som hladala
Určite odporúčam, maximálna spokojnosť...
- parádny produkt za neuveriteľne nízku cenu
- plne postačujúce základné vybavenie setu, už len nasypať podklad, nasadiť zeleň, doplniť dekorácie a vypustiť kapra :)
- zabudovaný filtračný systém je tichý, s možnosťou okysličenia vody (priložená dokumentácia by mohla byť podrobnejšia a obrázky lepšie rozpoznateľné)
- zabudované svetlo LED 7W je pre minimálne pre nenáročné rastliny plne postačujúce, osvetlí pekne akvárium i moju obývačku
Elegantné akvárium. Po inštalácii zadnej kamennej steny typu "ATG pozadie Tenké SLIM", dekoračných prvkov a zasadení rastlín je to paráda. Cirkuláciu vody/filtráciu prakticky nepočuť. Proste - paráda, odporúčam kúpu.
všetko v poriadku
Výhodná kúpa pre začiatočníkov, ktorí začínajú s akváriom
- malé spratné pekné
- zle čistenie, neodnímateľný plastový držiak na vodopád
- sklo Optiwhite
- Výborný ohrievač
- kvalitné osvetlenie
- Na môj vkus hodne tenké sklo
- osvetlenie sa nedá vyklopiť
Vzhľadom tomu že sa osvetlenie nedá vyklopiť
problematické otváranie krycieho skla pri kamení.Kvalitné osvetlenie s troma spôsobmi svietenia,nočné mohlo svietiť aj slabšie. Prémiový ohrievač. Tenšie Optiwhite sklo akvária.Nadpriemerný akváriový set za prijateľnú cenu.
- Krásny dizajn
- Dobrý pomer cena - výkon
- Nedá sa regulovať intenzita osvetlenia ani filtra
- Rychle dodanie, vyzera byt kvalitné . Kryt aj ked v popise nie je.
Chyba manual, aj ked je na stranke, ale nie je tam usporiadanie 2 filtrov a keramickych krúžkov - su v baleni..
- Akvárium bolo dobre zabalené na palete.
Ma nalepene aj uchyty na kryt
Som maximalne spokojny
Zobrazujem 1 - 20 zo 451 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...23 Ďalšie »